Geokätköilyä lauantaissa.

Eilen lauantaina tuli pitkästä aikaa käytyä geokätköilemässä. Tällä kertaa ajoimme pienen matkan Leppävirralle kätköjä etsimään.

Harrastuksena geokätköily on ollut meillä viime kesästä lähtien ja osoittautunut varsin mukavaksi koko perheen puuhaksi. Aarteenetsintää, josta tykkäävät sekä isot että pienet :) Samalla tulee kuin varkain ulkoiltua ja kulutettua aikaa raittiissa ilmassa.

Eilen plakkariin kertyi kolme kätköä lisää. Jokainen vaati hieman etsiskelyä ennen kuin käsiin ne saatiin, mutta sehän on vain osa viehätystä. Kätköt ovat joskus hyvinkin älykkäästi naamioituja/piilotettuja ja ompa joskus käynyt niinkin että vaikka varmasti oikeilla paikoilla etsii, niin kätköä ei vain löydy. Ja sekös vasta ärsyttää!

Geokätköilyn hyviä puolia on myös se, että kätköjä löytyy ympäri Suomen ja maailman. Harrastuksena sitä voi siis harjoittaa oikeastaan milloin vain ja missä vain. Mekin olemme etsineet kätköjä esimerkiksi Nurmeksessa lomalla ollessamme vaikka loman tarkoitus olikin enimmäkseen ihan muu kuin kätköily. Kätköjen löytyminen oli vain bonusta siinä sivussa.
Eikä asiasta tarvitse tulla vakavaa. Mekin olemme pikkuhiljaa kerryttäneet kätkösaldoa ja vuoden kätköilyn jälkeen niitä taitaa olla kasassa noin vajaa 60.

Näin Pokemon aikakaudellakin voin lämpimästi suositella geokätköilyä jokaiselle. Kätköjä ei löydy välttämättä samalla tahdilla kuin otuksia, mutta siltikin se on harrastus jonka parissa viihtyy ja joka säilyttää mielenkiintonsa pitkänkin aikaa. Aloittaminen on helppoa eikä vaadi rahaa. Jos älykännykkä taskusta löytyy, niin se riittää!

 

Ajatuksia? Jaa ne minulle ja muille!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s