Kivilammen toiselle puolen

Eilen tuli puheeksi puolisoni ja hänen isänsä kanssa aiempi telttaretkeni. Kävi ilmi, että olen ollut samalla lammella, jossa parempi puoliskoni on lapsuudessaan isänsä kanssa käynyt. Joskus aiemmin olen kuullut asiasta, mutta silti telttaretkeni paikan valinta oli puhdas sattuma. En koskaan ole yhdistänyt heidän aiempia kertomuksia juuri tuohon lampeen.

Tänään päätimme sitten lähteä Kivilammelle ja mennä sen toiselle puolelle katsomaan paikkaa, jossa toinen puoliskoni on lapsuudessaan useamminkin käynyt. Aiempi retkeni kohdistui lammen toiselle rannalle ja paikka josta he olivat puhuneet, ei osunut retkeni reitille. Oli siis lähdettävä paikan päälle uudelleen, kahvien kera ja käydä myös tuo paikka katsomassa.

Tarkistin paikan kartasta ja ajoimme autolla perille. Tie oli hyväkuntoinen ja vei aivan rantaan asti. Tuo alue on jossain välissä ollut virkistys- ja kalastusalueena ja niin ollen se oli aiempaa retkipaikkaani ”paremmin varusteltu”.

wp-1472914313240.jpg

wp-1472914461702.jpg

wp-1472914313268.jpg
Kuulin, että kiikut olivat samat jo silloin kun puolisoni oli lapsi.

Alueesta huomasi selvästi, että enää siitä ei kukaan pidä säännöllisesti huolta. Pöydät oli hieman rempallaan ja sotkuista oli hieman siellä ja täällä.
Kuitenkin paikkana tuo on sellainen, johon on helppo tulla vaikka lasten kanssa ruokailemaan. Yöretken kohteeksi en paikkaa valitsisi, mutta päivänvietto paikkana toimii mainiosti.

Hörppäsimme paikan päällä kahvit (tällä kertaa termarista) ja kiipesin myös läheisen, rannan tuntumassa olevan ison kivenmurikan päälle maisemia katselemaan.

wp-1472914313043.jpg

 

wp-1472914313057.jpg
Tälle kivelle piti kiivetä puun kautta, koska sen verran irrallaan rannasta oli. Rauhoittava paikka istua.

Jälleen mukava, pieni hetki luonnon äärellä.
Olen iloinen siitä, miten haasteeni lisätä luontoa elämääni on alkanut ja olen löytänyt itseni jo useasti luonnon helmasta!

-JiiKoo-

Ajatuksia? Jaa ne minulle ja muille!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s