Retki & Luonto, Savo

Ihan hetkeen ei ole päässyt mihinkään retkeilemään, mutta aihe itsessään pyörii kuitenkin ajatuksissa enemmän ja vähemmän. Yleensä enemmän.
Luppoaikana sitä miettii ja suunnittelee uusia käyntikohteita ja paikkoja joissa tulisi piipahtaa.

Käytän nettiä uusien paikkojen etsimisessä ja varsinkin Retkipaikka on tähän tarkoitukseen pätevä saitti. Toki myös muutamat blogit (mm. Rinkkaputki ja Satunnainen Retkuilija) ovat käytössä ja erinomaisia ovatkin (suosittelen lukemaan!).

Netistä löytyvistä hyvistä sivuista huolimatta, päätin olla oma-aloitteinen ja aktivoitua tällä rintamalla. Mainitsemani sivut reissaavat paljon ympäri Suomen ja kaipasin myös lisää vinkkiviitosia lähialueelleni, eli Savon sydänmaille (kun harvemmin ennätän merta edemmäs kalaan). Tässä tapauksessa voisi sanoa, että mitä enempi – sen parempi. Hyviä vinkkilähteitä ei ole koskaan liikaa!

Mitäpä siis tein? Perustin ryhmän Facebookkiin! Siellähän sitä aina pitää olla! :D
Retki & Luonto, Savo on kaikille avoin ryhmä, joskin se pääasiassa on keskittynyt tuomaan tietoisuuteen Savon mailla olevia käyntikohteita, nähtävyyksiä, luontopolkuja jnejne.
Myös reissutarinat ovat erittäin tervetulleita, koska sen lisäksi että niistä selviää aina paikka, ne ovat myös erittäin mukavaa luettavaa.

Näin ne asiat etenee ja retkeily vie mukanaan. Myös nettimaailmassa! Jos ei metsään pääse, niin jotain aiheeseen liittyvää sitten kuitenkin! :)
Linkki ko. Facebook-ryhmään löytyy nyt myös tämän saitin valikoista.

-JiiKoo-

Mainokset

Ajatuksia? Jaa ne minulle ja muille!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s