Lupauksia vuodelle 2017

Ollaan jo joulukuun puolessa välissä ja vuosi lähenee loppuaan jo kovaa vauhtia. Yleensä uudelle vuodelle on tapana ollut tehdä lupauksia. Itse en ole pahemmin noita lupauksia harrastanut, mutta nyt ajattelin sen tehdä. Koska en ole ammattilainen näissä uuden vuoden lupausten antamisessa, niin sallittakoon minulle se, että annan ne jo tässä vaiheessa.

wp-1481639296204.jpg
Tämä nuotio taisi olla tehty ihan kotipihalle. (kuva viime talvelta)

Aiemmin, kesken vuotta, haastoin itseni lisäämään retkeilyn ja luonnossa liikkumisen määrää elämässäni. Tämän lupauksen olen pitänyt ja aion saman lupauksen antaa myös tulevalle vuodelle.
Vieläkään ei retkeilyni määrä päätä huimaa, mutta paljon se on lisääntynyt ja aikataulullisesti täyttänyt kyllä elämääni. Aikaa kun ei kuitenkaan ihan älyttömästi ole tarjolla, niin jo saavutettu tasokin on hyvä. Toiveissa kuitenkin lisätä sitä vielä ensi vuonna!
Tänä vuonna nukuin yhden yön teltassa (retkeilyinnostus heräsi vasta loppukesästä), ehkäpä ensi vuonna tuplaan määrän! :D

Näillä lupauksilla lähestyn vuoden vaihdetta ja suuntaan uudelle vuodelle. Blogistani luonnollisesti sitten selviää, miten lupausten käy :)

Toinen konkreettinen lupaus liittyy Luontohelmiin, jotka äskettäin julkistettiin sen kunniaksi, että ensi vuosi on itsenäisen Suomen juhlavuosi (luontohelmet löydät esimerkiksi täältä). Listasin itselleni ylös Savon (Pohjois- ja Etelä-) luontohelmet ja pyrin käymään jokaisessa seuraavaksi alkavan vuoden aikana. Itse asun juuri Pohjois- ja Etelä-Savon rajamailla, joten siinä syy siihen, että otin molemmat mukaan. Solidaarisuutta myös Etelä-Savon puolelle, joskin pidän pohjoissavolaisia enemmän savolaisina ;D
Lista olisi seuraavanlainen:

Etelä-Savo

Jäppilän kivikuru – Kaijansuo – Kielua – Luonteri – Puruvesi

Pohjois-Savo

Etelä-Konnevesi – Kinahmi – Kinttusalmensuo – Lintharju-Kirjosuo – Neulamäki-Vuorilampi – Puijo-Laivonsaari – Talaskangas – Tiilikka-Pumpulikirkko

Yhteensä siis 13 paikkaa käytävänä ja nähtävänä näiden puitteissa.

wp-1481639325174.jpg
Kotikaupunkiani (viime talven kuvasatoa).

Näillä lupauksilla lähestyn vuoden vaihdetta ja suuntaan uudelle vuodelle. Blogistani luonnollisesti sitten selviää, miten lupausten käy :)

Mitä lupauksia sinä meinasit antaa?

Mukavaa Joulun odotusta kaikille!

 

-JiiKoo-

Mainokset

One Reply to “Lupauksia vuodelle 2017”

Ajatuksia? Jaa ne minulle ja muille!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s