Mitä kaikkea sitä kokeilisikaan?

Ei pitäisi ajatella ja miettiä. Tulee vain liikaa asioita, joita pitäisi kokeilla ja joita haluaisi tehdä. Lista vain kasvaa kasvamistaan, mutta minkäs teet.

Luin tuossa hiljattain Matti Rämön kirjoittaman kirjan Fillarilla Jäämerelle. Tällä hetkellä on luvussa saman tekijän toinen teos, jossa matka kulkee Andalusian tienoilla.
Nämä kirjat ovat herättäneet halun lähteä pyöräilemään. Sekin taas asia, jota en oikeastaan ole tehnyt herranvuosiin, mutta nyt sitten ajatukset harhailevat ja miettivät pyöräreissuja sinne sun tänne. Olisihan se varmasti mukavaa polkea omassa rauhassa, verkkaisesti ja katsella maisemia kun niihin aikaa ajellessa olisi. Kunto tosin ei varmaan äkkiseltään kovin pitkää matkaa kestäisi. Vielä kun ajatusten tueksi saisi sen perusmotivaation lähteä harjoittelemaan ennekuin rykäisee pidemmän matkan :D
Päätin, että kevään tullen alan ainakin töihin kulkemaan pyörällä – edes joinakin työpäivinä. Jostain se on aloitettava!

Onko lukijoissa joitakin, jotka ovat kanoottia kokeilleet? Miten ensiyritykset ovat sujuneet?

Toinen asia, jota on pakko ensi kesänä kokeilla on se kanotointi (…eiku miten se taipuu?). Joka tapauksessa siis kanoottia on kokeiltava.
Tähän tiedän jo paikan mistä kanootin vuokrata ja mihin lähteä kokeilemaan. Paikaksi olen valinnut hiljaisen ja rauhallisen joen, jotta tuulen aiheuttamia aaltoja ei olisi. Mietinnässä on vielä, että tuleeko kulkupeliksi kanootti vai kajakki.
Etukäteen jo hirvittää ja mietityttää, mitä tuolla reissulla kameralle tekee. Uskaltaako sitä mukaan ottaakaan?
Onko lukijoissa joitakin, jotka ovat kanoottia kokeilleet? Miten ensiyritykset ovat sujuneet?

Yllä mainittujen lisäksi halu olisi myös tehdä jokin hieman pidempi patikointi. En puhu kymmenistä kilometreistä – joku parikymmentäkin olisi hyvä ensihätään. Kirjastosta lainasin aiemmin Savon Patikointioppaan ja siitä löytyy varmastikin sopivat polut. Tuon kirjan jo palautin, mutta kyllähän tuon lainaa uudelleen kun aika on :)

Olisi siis asioita, joita haluaisi kokeilla ja toteuttaa. Tiedä jos pyöräily tai kanotointi paljastuisi sellaiseksi, joka tulisi jäädäkseen. Silloinhan se tietäisi rahan menoa, kun pitäisi hommata omat kunnon välineet. Pyörä tosin löytyy jo, mutta onko se hyvä pidemmillä matkoilla – sitä en vielä tiedä.

Ajatuksista toteutuksiin on aina se hankalin päästä. Välillä tuntuu, että on liikaa kaikenlaista eikä asioihin ennätä paneutumaan, saati toteuttamaan. Pitäisi varmaankin vaan lyödä tavoitteet ja ajatukset paperille, laatia aikataulu ja lähteä tekemään. Muuttaa se ”aion joskus” muotoon ”nyt se on varattu” tai ”tähän päivään se on suunniteltu” jne…

Onko lukijoilla joitain sellaisia juttuja, jotka kokeillessa vei mennessään?

Leppoisaa lauantaita kaikille!

P.S. Muista, että seurata voit myös Facebookissa ja Instagramissa (@putkiaivomies)

-JiiKoo-

Mainokset

Ajatuksia? Jaa ne minulle ja muille!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s