Luottovarusteeni: Mil-Tec Assault Pack

Mainittakoon ensimmäiseksi, että olen laukku-/reppufriikki kai jollain muotoa. Kantovehkeitä on kertynyt jos jonkinlaisia, mutta nyt olen löytänyt luottokaverin, jolla pärjää tilanteessa kuin tilanteessa.

Vajaa vuosi sitten ostin itselleni Mil-Tecin Assault Packin, jonka vetoisuus on 36 litraa (koko L).
Laukkuostoksistani tämä on ehdottomasti ollut se onnistunein!
Kyseinen reppu nimittäin menee yhtä hyvin niin työpalaverissa, eräjormailussa kuin pyörällä poljettaessakin. Palvelee siis tilanteessa kuin tilanteessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Repussa on yhteensä kaksi isoa taskua (koko repun korkeudelta) ja kaksi pienempää taskua pikkuhärpäkkeille. Isoimmassa taskussa on sisällä vetoketjullinen pikkutasku sekä verkkotasku (tämä menettää muodon suht nopeasti).
Toiseksi isoimmassa taskussa on kolme pientä taskua, joista lähinnä isoin on käytettävissä tavaroille, sillä pienemmät ovat jo turhan pieniä enkä ainakaan itse ole keksinyt niille käyttöä.

Pienemmistä ulkotaskuista ylempi on yksi taskuinen ja alemmassa on paikat kynille yms sekä yksi lisätasku.
Taskuja siis riittää ja ainakin itselläni tämä on toiminut kun jokaiselle tavaralle on oma paikkansa ja löydän ne tarvittaessa nopeasti.

Vetoisuus on siis 36 litraa ja hyvin tähän on saanut tavarat sisälle parin päivän reissuille. Nätisti pakattuna menisi varmasti pidemmänkin reissun kamat.
Mollekujasto repun ulkopuolella sallii lisätaskujen kiinnittämisen käytännössä ihan oman mielen mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Repussa on molemmilla sivuilla kaksi kiristysremmiä ja pohjassa kaksi lisää. Näin repun saa aina vastaamaan tavaramäärää sisällä.
Lantiovyö on leveä ja samoin kantoremmit ovat leveät ja hyvin pehmustetut. Ainakaan itse en ole vielä reppua epämukavaksi tuntenut selässä suuremmallakaan painolastilla.
Tällä on kannettu varusteita niin metsässä, vesillä, töissä kuin huvipuistossakin, jossa reppuni sisälsi mm. koko perheen juomapullot, lompakot ja takit.

vetoketjujen avaaminen onnistuu yhdelläkin kädellä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi ehdottoman hyvä ja toimiva piirre tässä repussa on sen jämäkkyys ja vetoketjut. Reppu säilyttää hyvin muotonsa ja vetoketjujen avaaminen onnistuu yhdelläkin kädellä. Tämä olen huomannut toimivaksi esim. autolla ajaessa. Reppu on viereisellä penkillä ja tarvitsen sieltä jotain, niin taskun avaaminen onnistuu ilman että toistakin kättä pitäisi ratista irroittaa. Tämä ei onnistu kaikilla repuilla laisinkaan. Pieni juttu, mutta olen sen huomannut käytännössä tärkeäksi asiaksi :)

Eihän Mil-Tecin Assault Pack ole mikään Savotan raja-/minijääkäri, mutta niin ei ole hintakaan

Toinen hyväksi havaittu ja käytännössä hyväksi todettu piirre on Assault Packille tyypillinen kapea muoto, jolloin reppu ei tartu kiinni ahtaissa väleissä liikuttaessa.
Kun tietää, että se mistä itse mahtuu, niin myös reppu mahtuu, niin se helpottaa kulkemista kaikkialla.
On menty ahtaissa vaateliikkeissä, ahtailla kirppareiden käytävillä ja metsikössä ahtaista väleistä reppu selässä ilman minkäänlaista ongelmaa.

Eihän Mil-Tecin Assault Pack ole mikään Savotan raja-/minijääkäri, mutta niin ei ole hintakaan. Assault Pack (36 litraa) maksaa paikasta (ja tarjouksesta) riippuen noin 30-40 euron väliin ja se ei ole paha hinta tällaisesta luottokaverista.

-JiiKoo-

Mainokset

Ajatuksia? Jaa ne minulle ja muille!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s