Metsäkartano, Rautavaara, 15.-17.6.2017

Kaupallinen yhteistyö: Metsäkartano

Uusi kesä tekee jo kovaa vauhtia taas tuloaan ja tässä vanhoja postauksiani selatessa tulin huomanneeksi, että viime kesän reissu Metsäkartanolla on ottanut ja hävinnyt johonkin bittiavaruuteen. Tai sitten en vain sitä bongannut, mutta kaikesta huolimatta heitetään ajatuksissa lyhyt throwback viime kesään ja tuohon keitaaseen Rautavaaran takamailla.

Metsäkartano on Rautavaaralla sijaitseva monipuolinen nuoriso- ja luontomatkailukeskus, joka palvelee niin ryhmiä kuin itsekseen reissaavia matkalaisiakin samalla, aina iloisella asenteella. Näin ainakin tuli itse huomattua kun sain mahdollisuuden tuolla viettää pari yötä viime kesäkuun puolivälin tienoilla.

Loppujen lopuksi pari päivää oli lyhyt aika tuossa ympäristössä, sillä tekemistä ja nauttimista olisi itselle riittänyt vaikka viikoksikin helposti.
Paikan hiekkaranta metsäreunuksineen on loistava ja läheiset retkeilymaastot pirunkirkkoineen ja Tiilikkajärven kansallispuistoineen antaa tekemisen ja näkemisen aihetta patikoinnille jos toisellekin.

Kaikesta aktiviteetista huolimatta, itse nautin ehkä kaikkein eniten siitä seesteisyydestä ja luonnonläheisyydestä mitä Metsäkartano tarjoaa.

Metsäkartanolta löytyy myös aktiviteettivälineitä aina melonnasta liikuntasalin kautta polkuautoiluun ja paljon muuta niiden väliltä. Taisipa olla viime kesänä parkour-ratakin tekeillä ja epäilemättä tuo jo tulevana kesänä on kovassa käytössä. Tai mitäpä jos ottaisitkin pyörän alle ja lähtisit polkemaan pitkin rauhallisia teitä tai haastaisit matkaseurasi frisbeegolfissa?
Näillä keinoilla ja matalapohjaisella hiekkarannalla saa varmasti viihtymään myös perheen pienimmät ja hieman isommatkin helposti.
Perhelomaa helpottaa myös, jos majoitusvaihtoehdon ottaa ruokailuineen. Se nyt vaan on niin vaivatonta lomailua kävellä lasten kanssa suoraan valmiiseen pöytään.

Kaikesta aktiviteetista huolimatta, itse nautin ehkä kaikkein eniten siitä seesteisyydestä ja luonnonläheisyydestä mitä Metsäkartano tarjoaa.
Paikka ei ole ammuttu täyteen asioita, vaan metsä ja luonto on aistittavissa helposti joka puolella. Rannallekin voit hilpaista metsän läpi polkua pitkin sen sijaan, että kulkisit sitä asfaltoitua tietä pitkin.
Mikäli lomallaan haluaa rentoutua, mutta kuitenkin hieman myös harrastaa aktiviteetteja, niin tämä paikka on siihen oiva mahdollisuus.

Jos vielä mietit kohdetta tulevan kesän tai syksyn osalta, niin lämpimästi voin suositella Metsäkartanoa ja sen loistavaa palvelua.
En suosittele paikkaa sinulle, joka haluat asfalttia, putiikkeja, terasseja ja vilkkautta. Suosittelen sinulle, joka etsit luontoa, helppoutta, seesteisyyttä ja sopivassa määrin aktiviteetteja.
Lisätietoja hinnoista ja varauksista saat täältä.

Metsis järjestää myös paljon kursseja ja leirejä eri teemojen ympärillä ja niistä löydät lisätietoa täältä.

Vai oletko nuori ja kansainvälinen toiminta kiinnostaa? Klikkaappa sitten tästä.

-JiiKoo-

Mainokset

Ajatuksia? Jaa ne minulle ja muille!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s